layout 86

donderdag 15 mei 2014

Stil

Het is een beetje stil geweest op mijn blog, dat kwam mede door de vakantie. Maar inmiddels ben ik weer wel druk aan de knutsel hoor. Alleen...het lukt nog niet zo. Allemaal half afgemaakte dingen, herkennen jullie dat? Ik wil van alles, maar kan dan bv. net niet de juiste papiertjes bij elkaar vinden (vind ik zoiezo moeilijk, dus als iemand hier een tip voor heeft). Over twee weken is het meester & juffenfeest bij de kinderen op school, alle meesters en juffen vieren dan hun verjaardag. Nu wil ik daar natuurlijk ook wat leuks voor maken, met als gevolg dat de chaos nog groter wordt...

Zoiets dus...



Maar goed uiteindelijk is er in ieder geval een kaartje uit m'n handen gekomen, en hiermee wil ik aan 2 challenges meedoen. Het is eigenlijk een vrij eenvoudige kaart met alleen inkt, stempels en vellum. Blijkbaar gaan de eenvoudige kaarten mij op e.a. manier toch makkelijker af.


Gebruikte materialen;
 
- silhouette stempels en tekst stempel: Joy!Crafts
-papier en inkt; eigen voorraad.
 
Ik wil met deze kaart graag meedoen aan de volgende challenges;
 
 
PS. Ik ben wel blij met de lieve reacties die ik op mijn knutsels krijg. Mijn bloglijst wordt steeds een beetje langer, en ik wil ook proberen om bij anderen een reactie achter te laten.
 



 


 

vrijdag 9 mei 2014

Band-it/rainbow loom


Nu het vakantie is, kom ik even niet toe aan kaartjes. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet creatief bezig zijn..dochterlief en vriendinnetjes hebben de elastiekjes van band-it/rainbow loom ontdekt. Gelukkig vinden ze het heel gezellig als ik ook meedoe.

En alweer een nieuwe volger, welkom!!