layout 86

donderdag 30 januari 2014

Gelukt!!!

Ik geloof warempel dat het gelukt is...ook ik heb nu een blog. Als beginnend creatieveling ga ik dit avontuur ook maar aan. Vooral omdat ik er achter gekomen ben dat het toch wel makkelijk is om een blog te hebben, als je mee wilt doen aan Challenges en af en toe een candy.
Heel druk zal het dus nog niet worden op mijn blog, en ook de kwaliteit van mijn creaties is ook (nog) niet hoogstaand, maar we zien wel hoever we komen...

4 opmerkingen:

 1. Het begin is er en ik weet zeker dat je blog binnen de kortste keren meer gevuld is... bloggen is leuk en zeer verslavend. Wees gewaarschuwd. ;-) Leuk dat je mijn creaties gaat volgen! Veel blog-plezier en succes met uitvogelen. :) Groetjes, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja, meteen een kleine tip: google even hoe je je woordverificatie uit kunt zetten. Je wat, zal je misschien denken? Nu staat dat nog aan en moet iedereen die een reactie wil achterlaten, eerst een lastige cijfer of woordcode invoeren voordat een reactie goedgekeurd word. Als je dat uitzet, scheelt dat een hoop gedoe en wordt een reactie achterlaten op je blog voor iedereen wat gemakkelijker. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel Miranda, ik volg jouw blog al een tijdje, je maakt echt hele leuke kaarten enz.
  Ook bedankt voor de tip, heb het inmiddels aangepast (hoop ik).
  Groetjes,
  Natas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je en graag gedaan! ;-) Als ik na deze reactie niets meer zeg... klopt je aanpassing. Anders zal ik nogmaals een bericht achter laten. :) Groetjes!

   Verwijderen